Vrste misija

Ići dole

Vrste misija

Počalji od =mAj0r= taj Pon Jan 19, 2009 11:31 pm

Врсте мисијa
У свакој мисији постоји један или више задатака који се постављају пред сваки од два тима. Испуњавање једног од ових задатака значи победу за тим који га је испунио.
Бомбашки напад:
Бомба у рукама терорист
Терористички тим поседује бомбу којом треба разорити једно од означених места на терену. Време потребно за постављање бомбе је 3 секунде, а иста ће експлодирати 45 секунди након постављања уколико није демонтирана. Сваки припадник антитерористичког тима може да демонтира бомбу са или без алата. Разлика је у времену демонтирања које износи 5 односно 10 секунди. Мапе овог типа игре обично имају префикс de_, од енгл. defuse, демонтирати.
Задаци терориста:
Успешно постављање и детонирање бомбе на једној од означених локација
Неутралисање тима антитерориста
Задаци антитерориста:
Успешно демонтирање постављене бомбе
Неутралисање тима терориста пре постављања бомбе
У случају истека времена пре остварења иједног задатка побеђују терористи.
Бомба:

Бомба је комад експлозива C4, повезан са иницијатором експлозије који је контролисан електронским часовником. По уносу пет цифара, које не бира играч, електронски часовник почиње да одбројава и у наредних 45 секунди се експлозија може спречити само демонтирањем бомбе.

Спасавање талаца

Модел научника из игре Half-Life се користи као модел таоца у CS

Терористи држе известан број талаца, најчешће у затвореном простору. Задатак антитерориста је да таоце проналазе и спроводе их до зона означених са зона за спасавање талаца (енгл. hostage rescue zone). Талац је спашен уколико бива доведен до овакве зоне. Игра овде прави разлику између две акције антитерориста према таоцима. Прва је покушај спасавања таоца, тј. његово проналажење и позив да га талац прати. Први антитерориста који ово са неким таоцем постигне за овај чин добија 150 долара. За спасавање таоца се добија 1000 долара. Мапе овог типа игре обично имају префикс cs_.

Уколико неки од таоца бива убијен, извршиоцу се са рачуна одузима свота од 2250 долара. Уколико нема толико новца на рачуну, рачун бива постављен на нулу.
Задаци терориста:
Задржавање талаца ван зоне спасавања до истека времена
Неутралисање тима антитерориста пре спасавања свих талаца

Задаци антитерориста:
Неутралисање тима терориста
Спасавање свих живих талаца

У случају истека времена пре остварења иједног задатка побеђују терористи.
ВИП
Један од припадника антитерористичког тима је означен као веома важна особа (енгл. Very Important Person). Ова особа носи двоструки панцир, а једино доступно оружје су му један Heckler & Koch USP .45 са 36 метака, и борбени нож. Овај лик не може да купује ни муницију ни оружје, нити да користи друго пронађено оружје. Мапе овог типа игре обично имају префикс as_, од енгл. Assassination, убиство.
Задаци терориста:
Елиминисање VIP особе

Задаци антитерориста:
Неутралисање тима терориста
VIP особа успешно (жива) стиже до означене локације
avatar
=mAj0r=
Moderator
Moderator

Broj poruka : 16
Godina : 24
Локација : Beograd(belgrade)-borcha
Datum upisa : 19.01.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu