Posebne mape sa drugacijim zadacima ;D

Ići dole

Posebne mape sa drugacijim zadacima ;D

Počalji od =mAj0r= taj Pon Jan 19, 2009 11:32 pm

Борба снајперима је врста мисије где је у борби дозвољено користити искључиво AWP снајпер. Терен за игру обично подсећа на арену, а префикс ових мапа је обично awp_.
Frag Yard или Fight Yard или Frenzy maps, су такође мали терени најчешће облика арене. Два тима се појављују на супротним/међусобно симетричним деловима мапе, подједнако удаљеним од једног централног дела, где оружје стоји или се може купити. Да би се победио противнички тим, мора се користити то оружје. Ове мапе обично имају префикс fy_.
Мапе сурфовања су мапе где играчи користе своје манервабилне способности да би сурфовали по специјалним нагибима. Ове мапе обично имају затвор у кога сви недовољно искусни падају. Играчи који изађу на крај са свим препрекама имају привилегију да ликвидирају све друге у затвору. Ове мапе обично имају префикс surf_.
Екстремно пењање је тип мапе која није тактичка игра. Циљ је наћи пут ка врху високих грађевина кроз серије компликованих скокова. На врху грађевине је обично дугме које индицира колико је рекордеру требало да се попне. Оно је истакнуто тако да сви играчи могу да виде.
avatar
=mAj0r=
Moderator
Moderator

Broj poruka : 16
Godina : 24
Локација : Beograd(belgrade)-borcha
Datum upisa : 19.01.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu