Igracki interfejs

Ići dole

Igracki interfejs

Počalji od =mAj0r= taj Pon Jan 19, 2009 11:35 pm

Елементи играчког интерфејса.

Највећа површина управљачког интерфејса је додељена слободном погледу играча. На њој ипак постоје и површине на којима се приказују за играча битни подаци. Објашњења следе редом по нумерацијама на слици десно:
Индикатори живота и оклопа (панцира) играча. Обично се оба крећу у распону 0 - 100, а изузетак је ВИП коме је друга вредност на почетку мисије 200.
Индикатор времена је цифрама изражено време до завршетка мисије. Прва цифра означава преостале минуте а друге две преостале секунде.
Два реда, од којих се у првом налази новац којег играч поседује, а у другом број метака у шаржеру и ван шаржера, који играчу стоје на располагању. Максимална свота новца коју играч може да има је 16.000 долара, а друга два броја су одређена типом оружја и дозвољеном количином дотичне муниције.
Централни крстић (нишан), заједно са индикатором имена онога у кога је исти уперен. Приказивање имена се преко подешавања игре може преместити у доњи леви угао екрана.
Индикатори места и алата за демонтирање бомбе. Овде играчу бива приказивано кад је у зони за куповину оружја, за спасавање таоца или постављање бомбе. Уколико играч поседује алат за демонтирање бомбе или бомбу, одговарајућа ознака ће такође бити показана.
Поруке припадника тима.
Приказ распореда припадника тима као и индикатор позиција пуцњаве. Користан за оријентацију, пошто играч заправо и не може да чује све као што би то чуо специјални полицајац на терену.
Индикатор поседовања / коришћења лампе. У подешавањима игре се може назначити да ли овај алат треба или не треба да буде доступан.
avatar
=mAj0r=
Moderator
Moderator

Broj poruka : 16
Godina : 24
Локација : Beograd(belgrade)-borcha
Datum upisa : 19.01.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu